Annen ajatelmia

Kiitos X 6743

Perjantai 24.4.2015


Tämän viikon päällimmäisenä tunteena on ollut kiitollisuus. Kiitos kaikille äänestäjille ja tukijoukoille! On ilo jatkaa tätä työtä! Ylitin viime eduskuntavaaleissa saamani äänimäärän, se tuntui melkeinpä liian hyvältä ollakseen totta! Se kertonee myös siitä että äänestäjät ovat olleet tyytyväisiä työhöni. Se on parasta palautetta!

Perussuomalaiset pitivät kolme paikkaa Hämeen piirissä ja päijäthämäläisiä edustajia valittiin eduskuntaan yhteensä kahdeksan. Tästä on hyvä lähteä tekemään yhteistyötä maakunnan edunvalvonnan ja kehittämisen saralla. Niin Päijät-Hämeessä kuin koko Suomessakin on nyt saatava työllisyys nousuun!

Torstaina eduskunnassa jo hieman kuhisi, kun ryhmät järjestäytyivät. Oli ihanaa nähdä vanhoja kollegoja sekä uusia kasvoja. Perussuomalaisten eduskuntaryhmän johtoon valittiin tuttu ja tehokas kolmikko: Jari Lindström, Maria Lohela ja Kaj Turunen. Maanantaina vuorossa on valtakirjojen tarkistus, tiistaina puhemiehistön valinta ja keskiviikkona valtiopäivät avataan virallisesti. Odotusta on kuitenkin edelleen aika lailla ilmassa, sillä vasta hallitusneuvottelujen valmistumisen myötä kausi saadaan kunnolla käyntiin.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini