Eduskuntavaalit 2015

Työtä kansan puolesta!

timo_ja_m.jpg

Valvon Sinun etujasi!

Suomalaisten edunvalvonta on kiristyneessä taloustilanteessa tärkeämpää kuin koskaan. Pelastetaan muu maailma vasta sen jälkeen.  

Työtä kansalle!  

Liian moni on jäänyt työttömäksi ilman omaa syytään. Nyt tarvitaan työtä kansan puolesta, jotta saadaan kansalle työtä. Vain työllisyyttä nostamalla saamme Suomen nousuun.  

Omaishoitajat kunniaan!  

Omaishoidontukea on nostettava ja tukipalveluja kehitettävä niin lasten, nuorten, ikäihmisten kuin etäomaishoitajienkin osalla. Tuen verotus on kohtuuton. Nyt konkretiaa, juhlapuheiden aika on ohi!  

Pienituloisten ostovoima!  

Pienituloisten mm. eläkeläisten ja lapsiperheiden ostovoima on turvattava. Lapsilisäleikkaukset on peruttava ja eläkkeiden ja muiden sosiaalietuuksien indeksikorotukset tehtävä täysimääräisesti.  

Yksinelävät ahdingossa!

Suomessa yksinasuvia on jo yli miljoona. Yksinasuvilla ei ole mahdollista jakaa asumisesta ja elinkustannuksista aiheutuvia kuluja toisen tulontuojan kanssa. Talousvaikeudet ja yksinäisyys ovat usein vieraana. Yksinasuvien tilannetta pitää tarkastella suurempana kokonaisuutena.

Sinä päätät!  

Mihin Sinun veroeurosi käytetään? Maksetaanko niillä suomalaisten palvelut vai toimimmeko koko Euroopan sosiaalitoimistonanetti_peruss_logo_rgb_2.png

anne39_kentt.jpg

Anne Louhelainen - Sydämeni sykkii suomalaisille!